tirsdag den 14. december 2010

Udsigten fra vinduet i stuen i sommerhuset




I dagene i sommerhuset brugte jeg tiden på at tegne lidt, skrive lidt, høre lydbog og læse lidt , strikke og høre radio. Men jeg nød også at sidde og se ud i haven hvor der ikke blot var masser af fugle på fuglebrættet, men også jævnlige besøg af rådyr.. flere gange om dagen kom de forbi, enten en eller 2 ad gangen. De er så fine, men deres årvågne øjne og de store ører der vagtsomt drejer sig efter enhver lyd. Det var vidunderligt at se dem kæmpe sig rundt i den dybe sne.. ikke særlig elegant, men hvor den ikke var dyb så jeg dem skrabe den væk med kloven for at komme ned til græsset. Og når de så havde spist lidt og kikke op var de helt hvide omkring munden.. ligesom når små børn har spist flødeskum eller is og er hvide i hele ansigtet.

Refugium

Min mor har et sommerhus i Sverige. Jeg er så heldig at få lov at bruge det så meget som jeg lyster.. så længe det kan koordineres med resten af familien. Forrige weekend var jeg deroppe alene, helt alene uden børn.



Det var smukt og koldt, sneen lå tykt på træernes grene og der var tyst og stille. Lørdag gik jeg en tur ned til søen hvor vi plejer at bade om sommeren.. og følte mig ikke fristet til at tage en dukkert. En ven sagde at jeg skulle tage nogen gode billeder.. dette er lidt af mine ydmyge forsøg.

Så bliver det vist ikke bedre hvis man er kat

Aske ellers ikke så glad for at sidde på skødet, men her har han fundet 2 nissepiger og en solstråle.

Overvejelser.. og lidt om mig selv

Jeg synes det er dejligt at læse blogs med hyppige, for manges vedkommende daglige, indlæg. Og jeg har da også dagligt både oplevelser og kreative frembringelser der ville passe til at kunne blive offentliggjort her. Men i min virkelighed er nok sådan at indlæg vil komme mere sporadisk, måske endda i klumper og sådan er det bare.
Jeg har besluttet at dette her skal være noget jeg gør fordi jeg har lyst og når jeg har lyst. Der er så mange ting man kan have dårlig samvittighed over ikke at få gjort og dette skal bare ikke være en til ting i rækken af hængepartier der dræner mig for energi!
Så derfor må mine eventuelle læsere nyde når og hvis der er nyt herfra..  og så er den vist ikke længere !