lørdag den 19. februar 2011

Hæklenåle!

Og nu hvor jeg har fundet ud af at lave links er der lige det her...http://yarn-madness.blogspot.com/2011/02/inspiration-12-gorgeous-crochet-hooks.html....
og det var mig der troede at hæklenåle bare var hæklenåle !

fredag den 18. februar 2011

hæklerier

Frøken Fe har forelsket sig! I mus!!
Jeg har fundet denne blog http://elsasdesign.blogspot.com/ hvor der skabes de mest fortryllende mus, som hun har studeret og  talt om i mere end en uge nu. Og de er rigtignok også noget af det skønneste, med navn og tilbehør og det hele. Så nu vil hun spare op for hun synes liiiige hun mangler sådan en til samlingen af smådyr og bamser! Og hun har stillet mange spørgsmål om hvordan hun kan få købt en, om hun kan få lov at bestemme hvordan den skal være , og så videre.....
og det nytter ikke noget at jeg siger at jeg snart vil kunne lave fine hæklede ting, for det er lige sådan en mus hun vil ha'..... Basta !

Vi er alle the William Blakes!!!!!

juhu.. jeg skal til fastelavnsfest.http://gaffa.dk/live/event/40696
Det bliver 2. gang til fastelavn, og 3.gang i alt med TWB. Og det bliver godt, og der bliver gang i den. Måske kaster jeg mig ud i udklædning i år.. minimum en sjov hat eller noget .. jeg glæder mig..
Sidste år var det i Vega, men denne gang er det på Loppen, og der har jeg aldrig været.. gudskelov skal jeg have min faste musikfølgesvend med, så jeg ikke skal have min Christiania debut uden støtte :-)

Samme dag skal jeg til familiegudstjeneste i Roskilde Domkirke hvor ældstebarnet skal synge, så det bliver en dejlig dag.

tirsdag den 15. februar 2011

hæklerier

Jeg skal på skole.. altså i hækleskole hos Asli... og så fandt jeg ud af at indsætte et link.. hurra!


Men jeg vil da lige vise at jeg da har prøvet lidt hækleri, det er faktisk derfor at jeg fandt ud af at jeg havde brug for mere hjælp. Da vi var på weekend i Sverige hæklede jeg nemlig den her hat, som desværre ikke passer mig, men til gengæld sidder perfekt på smukke EM.

Kaos i det lille hus

Der er stille på bloggen, men det er ikke fordi  der er stille i den lille villa. Der bliver flyttet rundt alle steder, både her i huset og hos min mor som skal flytte fra gården til et mindre hus ( på 130 m2... jeg er da en anelse misundelig på al den plads ; -)    )  Så der bliver bakset rundt med møbler, organiseret og flyttet mere rundt. Det skal nok blive godt til sidst, både her og på Primula-haven hvor mor flytter hen.





Ud over flytteriet flyder livet afsted på bedste vis. Her til  morgen læste Frøken Fe højt for en hel række af bamser... det er dejligt