lørdag den 31. oktober 2015

Endelig i haven

Måske har der været skønne dage i oktober, som ville have været oplagte til havearbejde. Men ikke her i Lille Villa Kaos. Vi har alle været syge næsten non-stop i de sidste mange uger, først med en fæl influenza og siden en gang atypisk lungebetændelse.   Idag var så dagen, hvor jeg endelig følte mig så meget ovenpå igen at jeg havde lyst til at komme i haven. Jeg fik fjernet mumierne på blommetræet, luget en anelse og slået det meste af græsset.   Skønt at føle sig i live igen!.


tirsdag den 27. oktober 2015

Succes

Det må vel regnes som succes når den 15-årige insisterer på at have sin nye sweater på i skole selvom den hverken er vasket eller blokket, hvilket ville få flerfarvestrikken til at fremstå endnu mere jævn. Garnet er Lima fra Drops, primært hjemført fra blogtræf og ellers suppleret fra Riito.dk.  sweater-selfie taget i bilen på vej til skole i morges. Dejlig datter.


mandag den 12. oktober 2015

Hyggestrik



Jeg har efterladt den ældste smukke datter hjemme i VillaKaos, og taget er taget til Fyn med den yngste og hendes orkester. Jeg har jo ikke garnet til at gøre trøjen til Duddi færdig, og der var ingen af mine strikkeprøver var helt perfekte til at vælge størrelse på den næste sweater ud fra.  Gudskelov kunne jeg så gribe det strikkekit jeg fik med hjem fra blogtræf til at tage med. En lille pude i grå og tre skønne grønne farver.


mandag den 5. oktober 2015

Der går fremad





Trøjen til Duddi er ved at ligne en trøje. Hun er meget tilfreds med sit diskrete farvevalg. Det er også vældig pænt. Men jeg løber tør for garn i den lyse baggrundsfarve, så jeg må skaffe noget mere. Men jeg synes det er lidt meget at betale 29 kroner i porto for garn til 14 kroner, så nu må vi se hvad jeg finder på. Det bliver spændende at få en af pindene og få den vasket. Jeg håber at farveskifte bilerne rettes ud og at det ikke bliver alt for tydeligt med den ujævne strikkefasthed i bærestykket.


fredag den 2. oktober 2015

Endnu en kasse kat... Eller kassekat?

Før bloggen holdt pause viste jeg et foto af Aske i en kasse. I sommer blev Lille Villa Kaos hjem for endnu en mis. Denne gang den smukkeste tre-farvede kattekilling som pigerne mente absolut måtte have et blomsternavn. Lilje var alt for tæt på Silje, så vi besluttede at kalde hende Iris. Men kært barn har mange navne, og hun lystrer alligevel ikke.. Så hun bliver kaldt mini-missen, frøken Langben og meget andet. Men smuk er hun; Og meget legesyg!