onsdag den 2. marts 2011

Afsked

Min mor er nu flyttet fra gården der har været familiens hjem siden 78... altså 1978 :-). Og  hold da op hvor har vi allesammen knoklet med at få pakket og flyttet. Gudskelov var det ikke så langt hun flyttede, for selvom hun havde hyret flyttefirma til at stå for alt ( eller næsten alt) i selve stuehuset, har vi kørt rigtig, rigtig mange trailer læs til hendes nye hjem. Men sådan er det vel når man flytter fra mange hundrede kvadratmeter beboelse,  og lader og garager og værksteder og generelle opbevarings rum som er fyldt med alle mulige små og store ting som er samlet sammen gennem mange år. Gudskelov har hun købt et hus på 130 km2 med en meget stor carport ( som nok aldrig kommer til at huse en bil ;-)  ) men nu er der også fyldt op alle steder. Vi har aftalt at vi må tage nogen dage når det nu bliver varmt, til at få sorteret tingene endnu engang og se om ikke der er noget mere der kan ryge væk, eller i det mindste stables mere ordentligt.


Vi besluttede at den 14 år gamle kat, hr Miv, som er født på gården og har levet hele sit liv der, ikke skulle flyttes med. Han var gammel og havde skrantet noget på det sidste, så beslutningen var at han skulle have lov at slutte et godt katte-liv der hvor han var født. Det er altid svært at sige farvel  til dyr man holder af, men nogen gange er det det kærligste at gøre. Mine tøser fik kameraret og tog så nogle billeder af ham, før vi sagde farvel.
Mor har så valgt at  tage Tiger, som er bror til vores Aske med til sit nye hjem. Han er kun et par år gammel, og sund og rask, så han har større chancer for at kunne klare sig i det nye kvarter.


Børnenes kærlighed for dyr viser sig også overfor kaninerne, der skulle da også tages billeder af dem da de tog dem ud den dag.

Nu er problemet så hele mit havehus er fuldt af kasser, og ting og sager der skal kikkes igennem, haven roder med alt muligt, fra gamle vandpumper til rionet og skrammel efter bygning af havehus. Men nu trænger jeg til nogle fridage, før jeg kaster mig over at  få matriklen til at fremstå pænere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar